Το όραμα μας
Το´Οραμα μας είναι να είμαστε σημείο αναφοράς για καθετί που αφορά το Στόμα, τόσο από Θεραπευτική άποψη, όσο και από Αισθητική.
Η Φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε ένα μοντέλο θεραπείας που δίνει βαρύτητα στη συνολική υγεία του στόματος λαμβάνοντας υπόψη και τη συνολική υγεία του ασθενή και δεν εστιάζεται μόνο στη θεραπεία ενός μεμονωμένου οδοντιατρικού προβλήματος
Η Αποστολή μας
Σημασία για μας έχει ο Άνθρωπος. Θεωρούμε ως Αποστολή μας να προσφέρουμε πάντα το πλέον Ορθό Επιστημονικά σε οιονδήποτε Ασθενή μας άσχετα από το Οικονομικό του επιπέδο.

"Το χαμόγελο σας είναι ένδειξη της υγείας σας"

452
Ευχαριστημένοι πελάτες
15
Χρόνια Εμπειρίας
86
Σύγχρονος Εξοπλισμός
92
Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Η οδοντιατρική μας πρακτική μας στηρίζεται στο σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας, το οποίο βασίζεται σε μία εις βάθος αξιολόγηση της κατάστασης των δοντιών και του στόματος των ασθενών μας. Στόχος μας είναι η σωστή λειτουργία του στόματος και η απόδοση ενός εξαιρετικού θεραπευτικού αποτελέσματος.

Το πρώτο μας ραντεβού

Κατά την πρώτη επίσκεψη, λαμβάνουμε λεπτομερές ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Συζητάμε προηγούμενες οδοντιατρικές εμπειρίες – είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες – με σκοπό να κατανοήσουμε την οδοντιατρική του συμπεριφορά, για να μπορέσουμε να τον προσεγγίσουμε με τρόπο που να του αρμόζει.

Τι είπαν για εμάς

Νίκος

Εξαιρετική επιστήμονας, άψογο περιβάλλον, τιμές εξαιρετικά προσιτές. έχω συστήσει και συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΝΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Αψογη συστηματική δουλειά, προσιτές τιμές, άψογο περιβάλλον και εξυπηρετηση. Κλείνετε το ραντεβού σας γρήγορα και εύκολα. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Eξαιρετικό περιβάλλον, φωτεινό και καθαρό ιατρείο. Εξαίρετη ιατρός με πολύ όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνει, την εμπιστεύμομαι τυφλά για την υγιεινή του στοματός μου και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.