Αισθητική οδοντιατρική

Ο συγκεκριμένος επιστημονικός κλάδος καλύπτει ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην αποκατάσταση ενός υγιούς και όμορφου χαμόγελου.

Εμφράξεις (σφραγίσματα)

Η έμφραξη, (το σφράγισμα) αποτελεί μια από τις πιο συνηθισμένες οδοντιατρικές πράξεις. Αποκαθιστά την κατεστραμμένη οδοντική ουσία του δοντιού.

Οδοντικά εμφυτεύματα

Τα οδοντικό εμφύτευμα είναι μια τεχνητή οδοντική ρίζα κυλινδρικής κατασκευής από τιτάνιο, που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις απώλειας δοντιού ή δοντιών.

Γενική Οδοντιατρική

Σας προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα γενικών οδοντιατρικών εργασιών όπως καθαρισμούς, περιοδοντικές θεραπείες, εμφράξεις, ενδοδοντικές θεραπείες, εξαγωγές , μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες καθώς και αισθητικές επανορθωτικές θεραπείες.

Σας προσφερουμε

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με καινούριο και απολύτως σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος έχει επιλεγεί προσεκτικά και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης.

Χρόνος αναμονής

Σεβόμαστε πάντα τον διαθέσιμο χρόνο του ασθενούς, που μας επιλέγει, γι' αυτό φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας, χωρίς καθυστερήσεις στο χώρο αναμονής!

Σχέδιο θεραπείας

Tο σχέδιο θεραπείας που προτείνεται κατα την πρώτη επίσκεψή σας στο οδοντιατρείο, είναι συνήθως και το τελικό, λόγω της εμπειρίας της οδοντιάτρου στο τομέα της Οδοντικής Τεχνολογίας.

Διάγνωση και θεραπεία

Διάγνωση και θεραπεία όλων των προβλημάτων και των παθήσεων που μπορούν να επηρεάσουν τα δόντια, καθώς και ολόκληρη τη στοματική κοιλότητα.

Επείγουσες οδοντιατρικές θεραπείες

Είτε πρόκειται για επείγον περιστατικό, είτε πρόκειται για προγραμματισμένη επίσκεψη, προσφέρουμε στους ασθενείς εξειδικευμένες υπηρεσίες ακόμα και για τις πιο σύνθετες οδοντιατρικές παθήσεις.
Η βασική μας φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. και να καταλήξουμε στο σχέδιο θεραπείας που σας αρμόζει. Γνωρίζουμε ότι το χαμόγελο είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άνθρωποι γύρω μας και εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα το μετατρέψουμε στο χαμόγελο των ονείρων σας.
01
Το όραμα μας

Το´Οραμα μας είναι να είμαστε σημείο αναφοράς για καθετί που αφορά το Στόμα, τόσο από Θεραπευτική άποψη, όσο και από Αισθητική.

View More
02
Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε ένα μοντέλο θεραπείας που δίνει βαρύτητα στη συνολική υγεία του στόματος λαμβάνοντας υπόψη και τη συνολική υγεία του ασθενή και δεν εστιάζεται μόνο στη θεραπεία ενός μεμονωμένου οδοντιατρικού προβλήματος.

View More
03
Η Αποστολή μας

Σημασία για μας έχει ο Άνθρωπος. Θεωρούμε ως Αποστολή μας να προσφέρουμε πάντα το πλέον Ορθό Επιστημονικά σε οιονδήποτε Ασθενή μας άσχετα από το Οικονομικό του επίπεδο.

View More